Az oldal csak portré módban használható.
Kérjük forgasd el az eszközöd!

További szolgáltatásaink

DREAMVISION47

Válaszd ki milyen szolgáltatásra van szükséged!

Fóliázás (fényes, matt, soft-touch)

Ezzel az eljárással tartósabbá, szebbé tehető a kiadvány. A fólia megvédi a terméket a karcolódástól és a nedvességtől, és az ujjlenyomatok is kevésbé látszanak rajta. Kerülhet nyomat egyik vagy mindkét oldalára. A fényes fólia extra fényt ad a terméknek. A matt fólia tökéletesen matt felületet kölcsönöz a nyomatnak. A softtouch fólia selymes tapintást és szintén matt felületet eredményez.

Leggyakoribb felhasználás: katalógusok, prospektusok, mappák, névjegyek, ajándékkártyák 

UV-lakkozás

Ha különösen elegáns megjelenés elérése a cél, akkor UV lakkozással nagyon látványossá tehető a nyomtatvány. Előnye, hogy lehetséges csak a nyomat egyes részein használni, ezáltal azokat kiemelni a környezetéből. Jó választás főcímek, vagy logók kiemelésére, de akár a képek egyes elemei is kaphatnak lakkozást – ez különösen akkor látványos, ha a valóságban maga a tárgy is csillogó.

Leggyakoribb felhasználás: katalógusok, prospektusok, mappák, roll-up nyomatok, étlapok

Domborlakkozás

Más néven 3D UV lakkozás. Ennek az eljárásnak a különlegessége, hogy a lakk kiemelkedik a papír síkjából, melynek hatására a lakkozott felület tapinthatóvá válik, ráadásul extra fényes felületet is ad a nyomatnak. A tapinthatóság érzetét fokozva, a lakk vastagsága tetszőlegesen változtatható. 

Leggyakoribb felhasználás: katalógusok, prospektusok, könyvborítók, mappák, névjegykártyák, meghívók

Dombornyomás

Színhasználat nélkül is mutatós eljárás egy-egy elem kiemelésére. Fantáziadús, különleges és exkluzív megjelentést biztosít. A technikával egyes elemek és betűk kiemelhetők, illetve a papírlapba süllyeszthetők – ez adja az izgalmas 3D hatást. A színekkel tovább fokozhatja a végeredményt. Fontos tudnivaló, hogy csak egy bizonyos grammsúly fölött alkalmazható a felületnemesítő eljárás, a túl vékony papírok nem alkalmasak dombornyomásra.

Legyakoribb felhasználás: névjegykártyák, könyvborítók, katalógusok, díszdobozok

Prégelés, fémfóliázás

Az eljárás egyedi hatását a folyamat során egy vékony, metálosan csillogó fólia papírra préselése adja. A legnépszerűbb típusok az arany és az ezüst, de számtalan más színben is kérhető, sőt, még irizáló (szivárvány színű) változatban is. 

Leggyakoribb felhasználás: meghívók, oklevelek, névjegykártyák, katalógusok, könyvborító, mappák

3D Fémfóliázás

A fémfólia egy új, digitális felületnemesítési eljárás, melynek előnye, hogy kis példányszámnál is élvezhetjük a kidomborodó fémes hatást, megspórolva a drága kliséköltséget. Elérhető arany és ezüst színekben.

Leggyakoribb felhasználás: meghívók, oklevelek, névjegykártyák, katalógusok, könyvborító, mappák 

Stancolás

Stancolás segítségével szinte bármilyen forma kivágható a papírból. Leggyakoribb felhasználás: mappák, wobblerek, kártyanaptárak, dobozok
Stancológépen lehet bígelni és perforálni is. Bígelés során tökéletes hajtási vonalak érhetők el, ami dobozok, mappák készítésekor alkamazandó.
Perforálás esetén néhány ponton kihagyott vágás biztosítja, hogy könnyen letéphetővé váljon a termék egyik része. Gyakran használt megoldás például belépők gyártása során.

Lézervágás

A lézervágás segítségével már kis példányszámú megrendelésnél is elérhetőaz egyedi és különleges formák kivágása. További előnye, hogy bonyolult formákat is alkalmazhatunk, ami a stancolásnál már technológiai korlátba ütközne. Az általunk használt papírok közül mindegyik alkalmas a lézervágásra. 

Leggyakoribb felhasználás: meghívók, névjegykártyák, brossúrák

Proof nyomtatás

A proofkészítés a nyomtatás főpróbája. Nagy mennyiségű termék legyártása előtt ajánlott alkalmazni. A próbanyomat által ellenőrizhető, hogy a terméked színe milyen lesz, ezzel garantálható a végeredmény színhelyessége.