Az oldal csak portré módban használható.
Kérjük forgasd el az eszközöd!

Nyomdai KIVITELEZÉS

Nyomdai termékek

Kitűnő termékek a kitűnni vágyóknak.

DREAMVISION47

Magazin, katalógus

BŐVEBBEN

Puhatáblás könyv

BŐVEBBEN

Keménytáblás könyv

BŐVEBBEN

Füzet

BŐVEBBEN

Papírtáska

BŐVEBBEN

Spirálozott kiadvány

BŐVEBBEN

Spirálozott kiadvány

Speciális spirál megoldásnak köszönhetően tartósak, könnyen lapozhatók. Praktikusság, könnyen kezelhetőség, széles körű felhasználhatóság jellemzi.

Szórólap

BŐVEBBEN

Szórólap

Változatos méretekben és rendkívül költséghatékonyan lehet vele megszólítani az embereket. Vastagabb papír használatával és megfelelő grafikai tervezéssel jelentősen növelhető a szórólap hatékonysága.

Hajtott szórólap

BŐVEBBEN

Hajtott szórólap

Komolyabb megjelenésű, informatív megoldás. Hajtások végtelen variációi érhetőek el, ezáltal ötletes reklámanyag készíthető belőlük.

Plakát

BŐVEBBEN

Plakát

Kültéri kihelyezés esetén szükséges lehet a felületkezelés vagy UV álló festék használata, lassítja az idő előtti kifakulást és a színek elvesztését. A4-es mérettől az óriásplakátig minden méretben.

Névjegy

BŐVEBBEN

Névjegy

Az üzleti élet nélkülözhetetlen eleme. Az információ átadás mellett szerepe van a vállalkozásról alkotott kép kialakításában. Egy egyszerű névjegynek is tükröznie kell a cég filozófiáját. Népszerű a megrendelők körében a prégelés, UV lakkozás, 3D UV lakkozás, 3D fémfólia, stancolás, sarokkerekítés.

Gyűrűs mappa

BŐVEBBEN

Gyűrűs mappa

Az irodai és céges irattárolás királya. Masszív, strapabíró, a gyűrűknek köszönhetően egyszerű velük a rendszerezés, ráadásul a lapozás is könnyebb. Egyedi grafikával ellátható kívül és belül is.

Mappa

Szinte minden esetben kerül rá fólia a tartósság és az esztétika jegyében. Kérje segítségünket a megfelelő stancszerszám kiválasztásához A saját logós irattároló használható rendezvényeken, konferenciákon és üzleti megbeszéléseken, irodai környezetben.

Naptár

BŐVEBBEN

Naptár

Fali, asztali, spirál, lyukasztott, kártya vagy speditőr…amellett, hogy segít eligazodni az évben, jó reklámhordozó is, melyet partnereid, ügyfeleid szívesen használnak.

Matrica

BŐVEBBEN

Matrica

Nagyon népszerű marketing eszköz. Felhasználásától függően készülhet papír vagy műanyag alapanyagra. Kérhető formára vágott változatban is.

Jegyzettömb

BŐVEBBEN

Jegyzettömb

A mappa mellett a másik kedvelt reklámhordozó. Szinte minden íróasztalon megtalálható, használják és észrevétlenül rögzül a brandünk a tudatalattiban. Többféle kivitelben és méretben készülhet.

Felnyíló kártya

BŐVEBBEN

Felnyíló kártya

A mondanivalót elrejtő majd felfedő, képkeretszerű reklámtermék. Nagyon népszerű meghívó formátum. Elérhető álló és fekvő kivitelben is.

Térben kiemelkedő képeslap

BŐVEBBEN

Térben kiemelkedő képeslap

Egy térben kiemelkedő forma bármilyen képeslapot kártyát feldob. Ha terméked jól illusztrálható, akkor ez a megoldás garantált sikert hozhat.

Információs korong

BŐVEBBEN

Információs korong

Önmagában is kiváló hirdetési felület. Forgatható, tetszőleges ablak kérhető rá, így rugalmasan állítható annak függvényében, hogy milyen jellegű információt szeretnénk megjeleníteni.

Tetraéder öröknyitogató

BŐVEBBEN

Tetraéder öröknyitogató

A tetraéder öröknyitogatónak négy hajtási oldala van és minden oldalt 3 db rombusz alakot tartalmaz. A reklámüzeneteket a rombuszokba tudjuk elhelyezni, amelyek a hajtogatás közben jól olvasható alakzatokat rajzolnak ki.

Belső térben kiemelkedő elem

BŐVEBBEN

Belső térben kiemelkedő elem

Egy katalógus vagy prospektus kimondottan izgalmassá tehető a belső kiemelkedő technikával. Egy tetszőleges oldalra lehet beilleszteni valamilyen elemet, amely az oldal kinyitásakor térben előre emelkedik.

Kreatív önlapozó

BŐVEBBEN

Kreatív önlapozó

A kreatív önlapozó egy hagyományos katalógus alapjaira épül, de könnyen mozgásba hozható. Egy papírkar meghúzásával a belső oldalak automatikusan lapozódnak, egyedi élményt adva ezzel az olvasónak.

Meglepő szétnyíló

BŐVEBBEN

Meglepő szétnyíló

Hadd bontakozzon ki a lényeg! A meglepő szétnyíló a hagyományos, több oldalas reklámanyag elvén alapszik, azzal a kiemelt különbséggel, hogy könnyű a fő mondanivalóra terelni a figyelmet az erőteljesen megjelenő központi vizuális jelleg miatt.

Katalógus kiemelkedő elemekkel

BŐVEBBEN

Katalógus kiemelkedő elemekkel

A kiemelkedő elem segítségével bármilyen fontos termékünk előtérbe kerülhet. A térbeli kiemelkedő elem tetszőleges oldalakra, akár mindegyikre elhelyezhető, így a katalógus látványvilága teljesen egyedivé, szokatlanná tehető.

Kiugró kocka

BŐVEBBEN

Kiugró kocka

Adott egy boríték, amelynek felületei cégesíthetők, emellett abban egy laposra hajtogatott kocka vagy hasáb, amely szintén tetszés szerint egyediesíthető. Ha a borítékot kinyitjuk, a kocka kiugrik belőle, meglepetést okozva szemlélőjének.

Kiugró labda

BŐVEBBEN

Kiugró labda

A labdára emlékeztető ajándékot laposra hajtogatva kapja meg az ügyfél. Kibontás után ugrik elő és adja ki majdnem gömb alakú formáját ez a hatszög alapú és 12 egyforma oldalú kreatív termék.

Kiugró asztali naptár

BŐVEBBEN

Kiugró asztali naptár

Ennek az asztali naptárnak 6 jól látható felülete van. A középső része spirállal erősített naptárlapok fűzhetők havi leosztásban. Elől és hátul a 2 szélső része pedig tetszőleges reklámüzenetek, céglogó, arculati elem helyezhető el.

Kiugró ház tolltartó

BŐVEBBEN

Kiugró ház tolltartó

A kiugró ház alakú tolltartó tasakban és szalaggal átkötve is rendelhető. A tasak vagy szalag kibontása után, a laposra hajtogatott alakzat, ház formájú térbeli testté ugrik ki. A ház minden felülete cégesíthető, a ház tetejébe pedig tollakat tehetünk.

Meglepetés doboz

BŐVEBBEN

Meglepetés doboz

A tetőt levéve a doboz teljesen szétnyitható, így amellett, hogy apró ajándék is elrejthető benne, viszonylag nagy felület jut cégesítésre is. Meghívóként, köszönetajándékként vagy termék átadására is használható.

Multifunkciós tolltartó

BŐVEBBEN

Multifunkciós tolltartó

Egy ötletes megoldás névjegykártyák, tollak és a mobiltelefon asztali tárolására. A doboz teljes felülete egyediesíthető, és mivel a termék összecsukható, akár egy katalógusba is beletehető ajándékként, reklámanyagként.

Mobiltartó cégkártya

BŐVEBBEN

Mobiltartó cégkártya

Kis méretű, ötletes megoldás névjegykártya vagy cégkártya többfunkciós felhasználására. Azon túl, hogy átadjuk a kívánt információt, mobiltartóként is használható. Kiváló választás, ha szeretnénk, hogy sokáig emlékezzenek cégünkre.

Virágtartó naptár

BŐVEBBEN

Virágtartó naptár

Ez a praktikus termék, asztali naptár mellett, egy virágtartó hellyel is rendelkezik. Kiváló választás lehet ajándéknak ami később a megajándékozott íróasztalának dísze lehet.

Mobil- és tolltartó naptár

BŐVEBBEN

Mobil- és tolltartó naptár

Ezen a többfunkciós asztali szetten naptár, tolltartó és telefontartó is található. A naptér és tolltartó rész is cégesíthető, egyszerű asztali naptárral vagy egyedi naptárlapokkal is rendelhető.