Az oldal csak portré módban használható.
Kérjük forgasd el az eszközöd!

Az oldal csak portré módban használható.
Kérjük forgasd el az eszközöd!

Ajánlatkéréshez ugrás
TEVÉKENYSÉGEINK

Nyomdai produkciós iroda

Kitűnő termékek a kitűnni vágyóknak

DREAMVISION47
Miben más egy produkciós iroda?
A legtöbb nyomda egy gyár, ahol csak akkor foglalkoznak veled, ha pontosan tudod mit akarsz. A nyomdáknak muszáj választani egy irányt, mert valamelyik szegmenst le kell fedniük a hatékony működés érdeklben. Mindenben nem lehet jó ugyanaz a hely. Folyamatos monitorozás nélkül könnyen hátrányba kerülsz.

Így születik meg az igény arra, amit mi töltünk be. Amiatt, hogy nem vagyunk céghez kötve, mi elkötelezhetjük magunkat aziránt, hogy a legjobb megoldást válasszuk a piacról, és ami a legfontosabb ráfordítjuk az időt, hogy foglalkozzunk veled és a termékeddel is. A jó kapcsolatainknak köszönhetően, megfelelő tervezéssel, a lehető leggyorsabb átfutással dolgozunk.

Segítsük a saját grafikusod munkáját. Mivel első kézből ismerjük a különböző technikai eljárások grafikai elvárásait, így még gyorsabbá válik a folyamat és még izgalmasabb végeredmény születhet.
Minket válas
1
KAPCSOLATFELVÉTEL
Ingyenes
konzultáció
2
3
ÁRAJÁNLAT
Termék és technológia kiválasztása
4
5
Kivitelezés
1
KAPCSOLATFELVÉTEL
2
INGYENES KONZULTÁCIÓ
3
ÁRAJÁNLAT
4
TERMÉK ÉS TECHNOLÓGIA KIVÁLASZTÁSA
5
KIVITELEZÉS

Termékkategóriák

Draggable Slider by Timothy Ricks

Névjegy

Open / Close
Tovább

Az üzleti élet nélkülözhetetlen eleme. Az információ átadás mellett szerepe van a vállalkozásról alkotott kép kialakításában. Egy egyszerű névjegynek is tükröznie kell a cég filozófiáját. Népszerű a megrendelők körében a prégelés, UV lakkozás, 3D UV lakkozás, 3D fémfólia, stancolás, sarokkerekítés.