Ajánlatkéréshez ugrás

Súlyos fennakadások a papírellátásban. Hogy érint ez téged?

A huzamosabb ideje fennálló ellátási gondok hatásai elérték az ügyfeleket. Az alapanyagárak soha nem látott mértékben és ütemben (10-50%) kúsznak felfelé. 

OLVASÁSI IDŐ
3 perc
KATEGÓRIA
nyomda
MŰFAJ
hírek

A folyamatokat több tényező is negatívan befolyásolja. Az emelkedő energia költségek és a csökkenő kínálat együttesen az egekig tolta az árakat. Egyes termékek az egyik pillanatról a másikra lettek hiánycikkek.

Ezen körülmények között a beszállítók szinte korlátlan urakká váltak. Nincs kompromisszum, nem számítanak a sok éves jó kapcsolatok. Egyoldalú emelések és csúszó szállítási határidők. Ez ma a beszállítói piac. A múltban elképzelhetetlen lett volna, hogy már megrendelt tételek ára növekedjen menet közben, most viszont minden megtörténhet.

Egy nyomdai termékben, az alapanyag jelentős költséghányadot tesz ki. Így nem volt mit tenni, a kivitelezés szereplői egytől egyig elkezdték emelni az árakat. Hogy hol lesz ennek a vége, nehéz pontosan megjósolni, hisz egész Európát érintő problémáról beszélünk.

Amit mi tudunk tenni, hogy a szokásosnál jóval előbbre tekintünk, és ha szükséges, a friss információkhoz alkalmazkodva újratervezünk.

Összefoglalva a fentieket, a jelen helyzet nem a legideálisabb, de kellő odafigyeléssel elkerülhető, hogy csalódás érjen.

Ha már pontosan tudod, mit szeretnél kérj ajánlatot, ha elakadtál a tervezésben kérd segítségünket.No items found.

További írásaink